خبرنگاران 70 درصد فارغ التحصیلان دانشگاه جامع علمی کاربردی بوشهر شاغل هستند
به گزارش مجله آزات وب، بوشهر- خبرنگاران- رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر گفت: تمرکز این دانشگاه بر اکوسیستم کارآفرینی طوریکه براساس آنالیز های صورت گرفته هم اکنون 70 درصد دانش آموختگان آن شاغل هستند.
اگر علاقمند به دریافت بهترین خدمات تحصیل در آمریکا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم ویزای تحصیلی آمریکا، با دریافت مشاوره رایگان از مجربترین تیم مهاجرتی آمریکا، بهترین مسیر را به سوی دانشگاه های آمریکا انتخاب کنید.
به گزارش خبرنگاران، شبیر اشک پور روز شنبه به مناسبت بیست و هشتمین سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در جمع خبرنگاران افزود: از این میزان دانش آموختگان شاغل نیز 40 درصد حرفه مرتبط با مهارت های آموخته شده خود دارند.
وی افزود: تا به امروز 40 هزار نفر از 17 مرکز آموزش عالی علمی کاربردی دراین استان فارغ التحصیل شده و هشت هزار و 500 دانشجو در این مراکز مشغول به تحصیل هستند.
اشک پور با بیان اینکه این مرکز آموزش عالی در چهار حوزه صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات و رشته های دانشگاهی مرتبط با فرهنگ و هنر فعال است ادامه داد: از تعداد دانش آموختگان این دانشگاه 42 درصد دربخش صنعت، 1.5 درصد در حوزه کشاورزی، 54 درصد در مدیریت و خدمات و 2.5 درصد نیز در رشته های دانشگاهی مرتبط با فرهنگ و هنر فارغ التحصیل شده اند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر اظهارداشت: ارائه آموزش های روز آمد، با کیفیت و رویکرد خود اشتغالی دانش آموختگان و توسعه مراکز مجاور محیط کار با شناسایی مزیت های هر شهرستان از اولویت های این دانشگاه است.
وی ادامه داد: پایش دقیق فعالیت های مراکز با توجه به ماموریت های هر مرکز، تاکید به تاسیس مراکز نوآوری در مراکز به منظور راهنمایی و آشنایی جامعه دانشجویی با پتانسیل های محیط کسب و کارهای جدید از جمله دیگر اولویت های دانشگاه جامع علمی کاربردی است.
اشک پور تاکید نمود: ماهیت دانشگاه علمی کاربردی کاربینی و کارورزی است و در این راستا طرح های کارآفرینی در دانشگاه علمی کاربردی بر اساس ظرفیت های استان بوشهر برای تربیت نیروی انسانی ماهر اجرا می گردد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر افزود: در امسال 2 مرکز علمی کاربردی توسط جهاد دانشگاهی و مرکز اصناف در استان بوشهر راه اندازی شده است.
وی یادآور شد: در استان بوشهر چهار مرکز نوآوری وجود دارد که تا خاتمه سال این تعداد به 6 مرکز افزایش می یابد.
اشک پور گفت: راه اندازی مراکز نوآوری برای راهنمایی و آشنایی جامعه دانشجویی با پتانسیل محیط کسب و کارهای جدید، شبکه سازی مدرسان و دانشجویان علاقمند در حوزه کارآفرینی، برگزاری هدفمند رویدادهای شتاب در مراکزبا یاری شرکت های شتاب دهنده بخشی از اویت های دانشگاه علمی کاربردی در استان بوشهر است.
منبع: ایرنا