قدیمی ترین لوازم شخصی و خانگی دنیا که تا به حال کشف شده اند
به گزارش مجله آزات وب، ما در گزارش زیر قصد داریم 14 نمونه از قدیمی ترین وسایل روزمره باستانی را به شما نشان دهیم تا انتها همراه ما باشید.
به گزارش، دنیاهای باستانی و قدیمی اسرار عجیب و حیرت انگیزی را درون خود پنهان نموده اند. علی رغم کوشش دانشمندان و باستان شناسان، هنوز هم بعضی از اشیای کشف شده به صورت ناشناخته باقی مانده و توضیحی برایشان وجود ندارد. ما قبلا در مقاله ای مفصل به آثار باستانی عجیب و غریب اشاره نموده ایم.
در نظر داشته باشید که حتما نباید در این گونه اشیا معمایی حل نشده نهفته باشد؛ گاهی اوقات مواردی یافت می شوند که کاملا شبیه به وسایل روزمره زندگی هستند و به نظر می رسد در آن موقع نیز چنین چیزهایی وجود داشته است.
ما در این مقاله قصد داریم 14 نمونه از قدیمی ترین وسایل روزمره باستانی را به شما نشان دهیم. تا پایان همراه باشید.
این جوراب های پشمی همراه با کفش راحتی پوشیده می شدند و قدمت آن ها به 300 تا 499 سال پس از میلاد مسیح می رسد. آن ها در قرن نوزدهم کشف شدند.
این دستور به یک نوشیدنی سومری ارتباط دارد و تاریخ آن به 3 هزار سال پیش از میلاد مسیح باز می گردد. نوشیدنی یاد شده بسیار قوی بوده و درون آن تکه های نان قرار داشته است.
این عینک آفتابی در جزیره بافین کشور کانادا کشف شده و برای محافظت از چشم ها در برابر انعکاس نور آفتاب در برف مورد استفاده قرار می گرفته است.
این مجسمه های قدیمی در غار Hohle Fels کشور آلمان یافت شده اند. محققان بر این باورند که مجسمه ناشناخته شکل و شمایل یک ماموت را تداعی می نماید.
این کفش پینه ای از پوست گاو نر درست شده و لنگ چپ آن هیچگاه پیدا نشده است. باستان شناسان لنگه کفش را در یکی از غارهای کشور آمریکا پیدا کردند. این شی از طریق چمن ها و کود حیوانی محافظت شده بود.
این شلوار در منطقه غرب کشور چین پیدا گشت. برای بافت آن از پشم استفاده شده و در تزئین آن نیز الگوهای پیچیده زینتی به کار رفته است. این وسیله احتمالا به یک فرد بدوی آسیایی تعلق داشته است.
این کیف باستانی نیز در کشور آلمان یافت شده است. در طول هزاران سال، چرم و مواد دیگری که در ساخت آن به کار رفته، پوسیده شده و دیگر اثری از آن ها نیست. تنها دندان های سگ که احتمالا برای تزئین و محافظت به کار رفته اند، تقریبا سالم یافت شدند.
بر اساس یافته های پژوهشگران، این انگشتان چوبی برای یاری به راه رفتن یک شخص کاربرد داشته و برای نمایش نبوده اند. فرد نه تنها می توانسته از طریق آن ها راه برود، بلکه امکان پوشیدن کفش های راحتی را نیز داشته است.
در شهر باستانی اِفِسوس، توالت های عمومی همراه با سیفون وجود داشته است. آبی که زیر آن ها جریان داشته، فاضلاب را به نزدیک ترین رودخانه انتقال می داده است.
این قطعه از صمغ درخت توس که در کشور فنلاند کشف شده، به عنوان قدیمی ترین آدامس دنیا شناخته می گردد. این احتمال وجود دارد که خوراکی یاد شده برای رفع کردن عفونت های دهان و یا به منظور تعمیر ظروف شکسته مورد استفاده قرار می گرفته است.
در ساخت این فلوت که در منطقه جنوبی کشور آلمان پیدا شده، استخوان به کار رفته است. نخستین ابزارهای موسیقی که توسط انسان های دوران باستان ساخته شده اند، از طریق استخوان های پرندگان و یا ماموت ها شکل گرفته اند. این فرضیه وجود دارد که انسان های خردمند (homo sapiens) از موسیقی برای غلبه بر نئاندرتال ها بهره می گرفته اند.
این آواز که در قلمروی شهر باستانی اوگاریت (سوریه کنونی) پیدا گشت، به افتخار همسر الهه ماه نوشته شده است.
قدیمی ترین سکه دنیا در شهر باستانی اِفِسوس پیدا شده است. در ساخت این سکه طلا و نقره به کار رفته و روی آن نقش سر شیر دیده می گردد.
این کره با استفاده از عریض ترین قسمت تخم شترمرغ ساخته شده و نقشه های دنیاهای قدیم و جدید در نیمکره های مختلف دیده می گردد. متخصصان بر این باورند که کره در فلورانس ساخته شده و حتی حدس می زنند که لئوناردو داونچی مشهور در به وجود آمدن آن نقش داشته است.
منبع: روزیاتو
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان