لژیونرهای تیم امید به اندونزی رسیدند
به گزارش مجله آزات وب، بازیکنان لژیونر تیم فوتبال امید کشورمان به اردوی این تیم در کشور اندونزی رسیدند و خود را به کادرفنی تیم امید معرفی کردند.

برای دیدن زیباترین جزیره اندونزی با تور ارزان بالی همراه شوید.
به گزارش خبرنگاران، اردوی تیم فوتبال امید کشورمان از هفته گذشته در تهران شروع شد و شاگردان حمید استیلی، یکشنبه شب تهران را به مقصد جاکارتا برای برگزاری دو دیدار محبت آمیز با اندونزی ترک کردند.
این اردو در شرایطی برگزار گردید که تنها بازیکنان داخلی در تمرینات حضور داشتند و سفر تیم امید هم با بازیکنان داخلی انجام شد. البته اللهیار صیادمنش، مهدی مهدیخانی و یونس دلفی، سه بازیکن لژیونر دعوت شده به اردوی تیم امید قرار بود به صورت مستقیم راهی اندونزی شوند که آنها امروز (سه شنبه) در اردوی امیدها حاضر شدند.
صیادمنش که عضو تیم امید است، در سال 98 به دلیل حضور در اردوی تیم ملی بزرگسالان یا مصدومیت، نتوانسته بود در اردوها حضور پیدا کند و این اولین حضور او در اردوی تیم امید است.
تیم فوتبال امید کشورمان روزهای چهارشنبه و شنبه، 22 و 25 آبان ماه با اندونزی دیدار خواهد نمود. همچنین قرار است پس از خاتمه این اردو، امیدهای کشورمان راهی قطر شوند و یک دیدار محبت آمیز با تیم المپیک این کشور هم در تاریخ 30 آبان ماه برگزار گردد. هرچند به دلیل برگزاری این بازی در تاریخی خارج از روزهای فیفا، سه بازیکن لژیونر کشورمان نمی توانند تیم امید را مقابل قطر همراهی نمایند.
منبع: خبرگزاری تسنیم