راهنمای سفارت اندونزی و اخذ ویزای این کشور

راهنمای دریافت ویزای کشور اندونزی

کشور اندونزی که به مجمع الجزایر معروف است، دارای جاذبه های گردشگری وسوسه انگیزی می باشد. از آنجایی که این کشور در جوار اقیانوس آرام و در یکی از پر باران ترین مناطق گردشگری دنیا واقع شده است از آب و هوای دلپذیری بهره می برد، به همین دلیل سالانه گردشگران زیادی به سمت جزایر این کشور سفر می نمایند. کشور اندونزی هم مانند دیگر کشورهای دنیا برای ورود به خاکش باید ویزا داشته باشید. خبرنگاران راهنمای سفارت و ویزای این کشور را در این مطلب آماده نموده است که تا با خواندن آن می توانید از نحوه دریافت ویزای کشور اندونزی آگاه شوید. با ما همراه باشید.

راهنمای سفارت اندونزی و اخذ ویزای این کشور

برای دیدن زیباترین جزیره اندونزی با تور بالی همراه شوید.

اطلاعات کلی از سفارت کشور اندونزی

دو نکته ای که باید در خصوص ویزای کشور اندونزی بدانید این است که اعتبار ویزای توریستی در این کشور یک ماه بیشتر نبوده و دیگر نکته این است که برای دریافت ویزای این کشور احتیاجی به مصاحبه حضوری فرد متقاضی وجود ندارد.

آدرس : خیابان قائم مقام فراهانی، نرسیده به خیابان دکتر بهشتی (عباس آباد)، جنب ساختمان پزشکان 200، پلاک 180

تلفن : 88716865، 88717251 و 88553655 (021)

فکس : 88718822

صندوق پستی : 4564-11365

پست الکترونیک : [email protected]

وب سایت : www.kemlu.go.id/tehran

ساعات کاری سفارت : یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 صبح تا 12 ظهر

مدارک مورد احتیاج برای ویزا

1- تکمیل فرم درخواست

2- شناسنامه و کارت ملی به انضمام کپی تمام صفحه ها

3- گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه) به همراه کپی

4- دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید سایز 43

5- نامه منوط به تمکن اقتصادی و پرینت گردش حساب بانکی (باید بر روی سربرگ انگلیسی و مهر شده به سفارت ارائه گردد).

6- بلیط هواپیما و تائیدیه رزرو هتل

7- برای دریافت ویزای کاری

  • کارمندان: گواهی اشتغال به کار و آخرین فیش حقوقی

8- برای دریافت ویزای تجاری

  • کسبه: جواز کسب/کارت بازرگانی

9- برای دریافت ویزای ویزای تحصیلی

  • دانشجویان و اعضای هیات علمی ها: گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن و برای و برای اعضای هیات عملی حکم استخدامی

10- دیگر افرادی که شاغل نیستند:

  • اگر به وسیله ازدواج اقدام به دریافت ویزا می نمایید باید سندی دال بر اثبات خویشاندی شما با فرد مذکور ارائه گردد.
  • به منظور سفر فرزندان باید رابطه خویشاندی با ارائه شناسنامه پدر ثابت گردد.
  • در صورتی که فرزند می خواهد تنها سفر کند باید رضایت نامه محضری از پدر و مادر ارائه دهد.
  • در صورتی که فرزند می خواهد تنها با یکی از والدین سفر می نماید باید رضایت نامه محضری از پدر یا مادر ارائه دهد.

هزینه صدور ویزای کشور اندونزی

برای دریافت ویزای توریستی کشور اندونزی باید حدود 100 دلار هزینه نمایید.

مدت زمان صدور ویزای اندونزی

یکی دیگر از نکاتی که برای دریافت ویزا احتیاج است که بدانید، مدت زمان صدور آن است. زمان انتطار برای صدور ویزای اندونزی اگر ویزا از نوع توریستی باشد هفت روز کاری طول می کشد و اگر ویزای از نوع فوری باشد دو الی سه روز کاری زمان می برد. منظور از روز کاری، روزهای کاری سفارت اندونزی در تهران است.

انواع ویزای اندونزی

  • ویزای توریستی (گردشگری)
  • ویزای تجاری
  • ویزای خبرنگاری
  • ویزای مقام های رسمی
  • ویزای تحصیلی

ویزای توریستی به چه کسانی تعلق می گیرد؟

این نوع از ویزا برای کسانی صادر می گردد که قصد تفریح و بازدید از این شهر را دارند. مدت زمان اعتبار این ویزا یک ماه است و دارندگان آن به هیچ عنوان اجازه کار یا اقامت بیشتر از مدت معین شده در ویزا را ندارند. ویزای توریستی تنها در قالب بلیط هتل صادر می گردد.

چند نکته برای دریافت ویزای کشور اندونزی

  1. گذرنامه فرد متقاضی باید 6 ماه حداقل از زمان صدور آن گذشته باشد.
  2. دارندگان ویزای توریستی مجاز به کار یا اقامت بیش از مدت مجاز در خاک اندونزی نیستند.
  3. مدت اعتبار ویزای گردشگری اندونزی یک ماه بوده و امکان تمدید اعتبار آن در اندونزی وجود ندارد.
  4. صدور ویزای اندونزی فاقد مصاحبه بوده و احتیاجی به حضور متقاضی ندارد.
  5. ویزای اندونزی در مدت 7 تا 10 روز کاری صادر می گردد؛ پس بهتر است تا حداقل دو هفته پیش از تاریخ سفر برای دریافت ویزا اقدام کنید.

مقررات گمرک اندونزی :

  • ورود اسلحه ، میوه های تازه و میوه های تازه و مواد مخدر به کشور اندونزی ممنوع می باشد.
  • از بردن بیش از 200نخ سیگار به شدت خودداری فرمایید.
  • بیشتر از حد احتیاجتان عطر به این کشور نبرید زیرا در صورت مشاهده کمرگ آنها را از شما خواهد گرفت .

اطلاعات کلی از سفارت ایران در اندونزی

تلفن سفارت: 00622131934637

ایمیل سفارت: [email protected]

سایت سفارت: jakarta.mfa.ir

آدرس سفارت ایران در اندونزی: 110 JL.HOS- COKROAMINOTO-MENTENG JAKARTA PUSAT 10310 INDONESIA

ساعات کاری بخش کنسولی سفارت ایران در اندونزی: روزهای دوشنبه تا آدینه از ساعت 8:30 صبح الی 16 به جز ایام تعطیل باز می باشد.

خدمات کنسولی سفارت ایران در اندونزی

  • سفارت ایران در کشور اندونزی فعالیت هایی نظیر ثبت تولد، ازدواج و طلاق، کارت ملی، دیانت و فوت، گواهی عدم سوء پیشینه، امور حقوقی و قضایی و تایید اسناد را انجام می دهد.
  • انجام کارهایی مثل صدور یا تعویض گذرنامه برای ایرانیان مقیم آن کشور (مانند درخواست تغییر محل اقامت، مهر خروج مکرر در گذرنامه، استعلام آخرین خروج از کشور، اجازه خروج و صدور گذرنامه جداگانه برای همسر و فرزندان زیر 18 سال)
  • فعالیت های اجتماعی نظیر اعزام بیماران، رسیدگی به اختلافات اقتصادی، کسب خبر از ایرانیان مفقود
  • انجام امور تحصیلی دانشجویان مانند معافیت تحصیلی، درج مهر اجالزه خروج دانشجویی، توسعه جذب دانشجوی غیر ایرانی
  • امور ایرانیان شامل جذب نخبگان و سرمایه گذاران ایرانی مقیم خارج از کشور، نحوه خرید غیبت از خدمت سربازی، استعلام، ترجمه، تمدید یا المثنی گواهینامه رانندگی
منبع: الی گشت
انتشار: بروزرسانی: 6 مهر 1398 شناسه مطلب: 377

به "راهنمای سفارت اندونزی و اخذ ویزای این کشور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهنمای سفارت اندونزی و اخذ ویزای این کشور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید