طرز تهیه رول سوسیس مومیایی

تنها خوراکی ای که می تواند با ساندویچ های کوچک و ترد هات داگ رقابت کند، رول های بامزه و فانتزی سوسیس است! احتمالا این اسنک های ساده اما متفاوت، در مهمانی ها و تولدهای زیادی توجه شما را جلب نموده اند، اما آیا تا امروز وسوسه شده اید که آن را در آشپزخانه خودتان تهیه کنید؟ رسپی رول سوسیس ساده است و نیازی نیست یک آشپز حرفه ای باشید تا بتوانید این مومیایی های کره ای و شور را آماده کنید. مواد اولیه این رول ها ساده و در دسترس است و می توانید آنها را به عنوان یک پیش غذا و یا حتی یک وعده غذایی سریع و آسان برای گردش رفتن آماده کنید. با طرز تهیه رول سوسیس همراه ما باشید.

طرز تهیه رول سوسیس مومیایی
  • مواد لازم برای تهیه رول سوسیس

هات داگ یا سوسیس 16 عدد

کیپر(اختیاری) به مقدار لازم

آرد شیرینی پزی دو پیمانه

ماست سون کاله خرید آنلاین دو پیمانه

کره کاله (خرد شده و به دمای محیط رسیده) خرید آنلاین سه قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

نمک سه چهارم قاشق چای خوری

  • طرز تهیه خمیر

  • طرز تهیه رول سوسیس

  • نکات تکمیلی

مرحله اول

می توانید از هر خمیر آماده ای که در بازار موجود است (مثلا خمیر یوفا) بهره ببرید، اما اگر عجله ندارید، بچه ها را در لذت درست کردن خمیر شریک کنید. علاوه بر اینکه تمامی مراحل ساده هستند، هیجان آشپزی کردن و لذت چشیدنِ نتیجه آن برای بچه ها خاطره ای به یاد ماندنی می سازد.

برای تهیه خمیر، ابتدا یک کاسه بزرگ بردارید و مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر، نمک) را با یکدیگر مخلوط کنید.

مرحله دوم

ماست را اضافه نموده و مواد را خوب هم بزنید تا گلوله گلوله نشوند.

خمیر را با دست خوب ورز دهید تا به یک توده منسجم و یک دست تبدیل گردد. چندین بار عمل ورز دادن را (هر بار به مدت10 الی 15 ثانیه) تکرار کنید. بعد از اتمام ورز دادن، خمیر تا حدی چسبناک باقی خواهد ماند.

مرحله سوم

روی یک سطح صاف یا تخته کمی آرد بپاشید و خمیر را با یاری وردنه ای که روی سطح آن نیز آرد پاشیده شده، روی تخته پهن کنید. سپس با یک چاقوی تیز خمیر را به برش های نواری (حدودا به پهنای نیم سانتی متر) تقسیم کنید.

حالا کره را با یاری لیسک یا حتی انگشتان دست روی سطح خمیر بمالید. سپس روی کاسه را با کیسه یا پارچه بپوشانید و حداقل به مدت 10 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.

مرحله اول

فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) روشن کنید. دو عدد کاغذ روغنی را کف سینی یا ظرف مخصوص فر قرار دهید.

مرحله دوم

یک لایه نواری از خمیر را بردارید و به صورت متقاطع دور یکی از هات داگ ها بپیچید. اگر احساس کردید که طول نوار خمیری کوتاه است، می توانید کمی آن را با دستانتان بکشید تا نازک تر گردد.

مرحله سوم

هات داگ را داخل سینی قرار دهید. دو عدد کیپر بردارید و داخل قسمت خمیری یکی از دو سر هات داگ فرو کنید. قرار است این کیپرها نقش چشم را بازی نمایند. وقتی سینی داخل فر قرار می گیرد، خمیر پف می نماید و کیپرها در جای خود محکم می شوند.

سینی باید به مدت10 الی 12 دقیقه - تا زمانی که خمیر ما طلایی گردد- داخل فر باقی بماند.

  • اگر کیپر ندارید می توانید از خیار شور خرد شده یا هر چیزی که حالت چشم را تداعی کند بهره ببرید.
  • می توانید از دستور کروسان برای تهیه خمیر رول سوسیس بهره ببرید. اما در دستوری که در رسپی بالا آمده از خمیر مایع استفاده نشده است و تهیه ی آن ساده تر است زیرا ما از این خمیر صرفا برای پیچیدن سوسیس ها استفاده می کنیم. البته می توانید کروسان و رول سوسیس را همزمان آماده کنید.
  • افزودن کمی نمک دریایی به خمیر طعم جالبی به آن می دهد.
منبع: کتاب کاله
انتشار: بروزرسانی: 16 آبان 1398 شناسه مطلب: 511

به "طرز تهیه رول سوسیس مومیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رول سوسیس مومیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید