طرز تهیه سالاد چغاله بادام با 2 رسپی عالی و بهاری

به گزارش مجله آزات وب، سالاد چغاله بادام یکی از فصل و یک انتخاب ویژه برای سفره غذا در فصل بهار است. چغاله بادام را با ترکیبات مختلفی می توانید ترکیب کنید و یک سالاد خوش طعم و مقوی به خاطر را آماده کنید. استفاده از چغاله بادام در کنار دیگر مواد سالاد طعم و ظاهری متفاوتی ایجاد می نماید. برای آموزش طرز تهیه سالاد چغاله بادام خوشمزه و ساده در این مقاله از در با ما همراه باشید.

طرز تهیه سالاد چغاله بادام با 2 رسپی عالی و بهاری

طرز تهیه سالاد چغاله بادام در یک نگاه

برای تهیه این سالاد هویج، کاهو و چغاله را بشویید. هویج را رنده کنید و کاهو را به صورت ریز خرد کنید. چغاله را نیز می توانید خرد کنید یا به صورت درسته در سالاد بهره ببرید. همه مواد را با هم مخلوط کنید.

با سس مایونز، ماست، شکر، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه سس سالاد را آماده کنید و به سالاد اضافه کنید. سس را با سالاد به خوبی هم بزنید. سپس برای یک ساعت در یخچال آن را استراحت دهید تا طعم ها به خورد هم بروند. بعد از گذشت یک ساعت سالاد را سرو کنید.

در روشی دیگر از تهیه سالاد با چغاله بادام، کلم سفید و قرمز را بشویید و خرد کنید و با چغاله مخلوط کنید. با روغن زیتون، سرکه قرمز، عسل، نمک و فلفل سیاه سس درست کنید و با سالاد مخلوط کنید. سالاد چغاله بادام و کلم را نیز برای یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه ها به خورد هم برود و سپس آن را سرو کنید.

برای خواندن جزئیات، مواد لازم و مراحل طرز تهیه سالاد چغاله به ادامه مطلب مراجعه کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد چغاله بادام و کاهو

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
چغاله بادام10 عدد
کاهو1 بوته میانه
هویج2 عدد میانه

مواد لازم برای تهیه سس سالاد چغاله بادام

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
سس مایونز1 قاشق غذاخوری
ماست (چکیده یا یونانی)2 قاشق غذاخوری
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
شکر1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه و نمکبه میزان لازم

مدت زمان آماده سازی و تهیه سالاد چغاله بادام: 1 ساعت

مراحل طرز تهیه سالاد چغاله بادام با کاهو

چغاله بادام های تازه و خوشمزه را در فصل بهار تهیه کنید و با آنها یک سالاد فصل چغاله خوشمزه و مقوی درست کنید.

مرحله اول: مواد اولیه سالاد را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد چغاله بادام، مواد اولیه مورد احتیاج برای سالاد را باید بشویید و آماده کنید. برگ های کاهو را از هم جدا کنید و آنها را در محلول آب و نمک برای چند دقیقه قرار دهید تا ضدعفونی شوند. سپس آبکشی کنید تا کاملا شسته شوند.

هویج و چغاله را نیز با آب به صورت کاملا تمیز بشویید. همه مواد شسته شده را در یک آبکش یا سبد قرار دهید و اجازه دهید آب اضافه از آنها خارج گردد.

مرحله دوم: سالاد چغاله بادام را آماده کنید

بعد از آنکه آب اضافه از کاهو خارج شد، آن را با یک چاقو به میزان دلخواه خرد کنید. هویج را پوست بکنید و با رنده، به صورت ریز رنده کنید. چغاله بادام را بنا به سلیقه خود می توانید خرد کنید یا به صورت درسته در سالاد بهره ببرید. مواد سالاد را در یک ظرف گود و مناسب بریزید و هم بزنید تا به صورت یکدست مخلوط شوند.

مرحله سوم: سس سالاد چغاله را آماده کنید

در یک ظرف دیگر، میزان لازم از سس مایونز () و ماست چکیده یا یونانی را بریزید و خوب هم بزنید تا سس از حالت لختگی بیرون بیاید. آبلیمو، شکر، نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و مجددا سس را هم بزنید تا به طور یکدست همه مواد با هم ترکیب شوند.

شما می توانید برای تهیه سس مایونز، ماست، آبلیمو، شکر، نمک و فلفل سیاه به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: سالاد چغاله بادام را استراحت دهید

سسی که آماده کردید را به سالاد اضافه کنید و هم بزنید تا سس به طور یکدست در سالاد پخش گردد. روی ظرف سالاد یک سلفون بکشید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سس کاملا به خورد سالاد چغاله بادام برود.

مرحله آخر: سالاد چغاله بادام را سرو کنید

بعد از یک ساعت سالاد چاقاله بادام را از یخچال بیرون بیاورید و در کنار وعده های غذایی خود آن را سرو کنید. نوش جان!

مواد لازم برای تهیه سالاد چغاله با کلم سفید و قرمز (روش دوم)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
چغاله بادام10 عدد
کلم سفیدنصف یک عدد
کلم قرمزنصف یک عدد

مواد لازم برای تهیه سس سالاد چغاله و کاهو

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
سرکه قرمز2 قاشق غذاخوری
عسل1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

مراحل طرز تهیه سالاد چغاله بادام و کلم

این نسخه از سالاد چاقاله بادام را با ترکیب دیگری و سس مخصوص به آن نیز می توانید تهیه کنید.

مرحله اول: کلم را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد چغاله بادام به همراه کلم، ابتدا کلم قرمز و سفید را به صورت ریز خرد کنید. می توانید کلم را با رنده، به صورت درشت رنده کنید یا از دستگاه خردکن بهره ببرید. کلم های خرد شده را در میزانی آب سرد و نمک بریزید و صبر کنید تا ضدعفونی شوند. بعد از گذشت چند دقیقه کلم ها را با آب سرد آبکشی کنید و سپس در آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آن خارج گردد.

مرحله دوم: چغاله بادام را آماده کنید

چغاله بادام ها را با آب بشویید تا کاملا تمیز شوند. سپس آنها را در آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آنها خارج گردد. چغاله را می توانید به صورت نگینی خورد کنید یا آن را از وسط نصف کنید. چغاله ها را به صورت کامل نیز می توانید در سالاد بهره ببرید.

مرحله سوم: سس سالاد را آماده کنید

در یک ظرف دیگر سرکه قرمز را به همراه روغن زیتون بریزید. میزانی عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. نمک و فلفل سیاه را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

شما می توانید برای تهیه سرکه قرمز، روغن زیتون و عسل به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: سالاد چغاله بادام را آماده کنید

یک ظرف با سایز مناسب انتخاب کنید. کلم سفید و قرمز و چغاله بادام ها را در آن بریزید. سس به دست آمده را نیز در همان ظرف بریزید. سس را با سالاد مخلوط کنید تا به طور یکدست با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم: سالاد را به همراه سس استراحت دهید

روی ظرف سالاد یک سلفون بکشید. ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سس کاملا به خورد مواد سالاد برود و کلم ها نرم شوند.

مرحله آخر: سالاد چغاله و کلم را سرو کنید

بعد از گذشت حداقل یک ساعت، سالاد را از یخچال بیرون بیاورید. می توانید سالاد چغاله بادام را در ظرف های یک نفره سرو کنید و آن را در کنار وعده غذایی اصلی مصرف کنید.

نکات مهم در طرز تهیه سالاد چغاله بادام خوشمزه

  • برای درست کردن سالاد حتما از چغاله تازه و آبدار و ترد بهره ببرید.
  • برای درست کردن این سالاد، احتیاجی به جدا کردن هسته وسط چغاله بادام نیست.
  • اگر می خواهید چغاله بادام را به شکل درسته در سالاد بهره ببرید، از چغاله ریز و یکدست بهره ببرید.
  • از آنجایی که چغاله باعث ترشی سالاد می گردد، برای متعادل کردن طعم آن از شکر یا عسل در تهیه سس سالاد استفاده گردد. اما اگر ذائقه شما به ترشی متمایل است می توانید مواد شیرین کننده را از ترکیب سالاد حذف کنید.
  • اگر می خواهید سالاد چغاله بادام را به صورت رژیمی بهره ببرید، سس مایونز را از ترکیب آن حذف کنید.
  • اگر به سالاد چغاله تن ماهی، مرغ پخته شده یا گریل شده اضافه کنید می توانید آن را به عنوان یک وعده غذای کامل بهره ببرید.
  • در صورت دسترسی به لیموترش تازه از آب آن در تهیه سس سالاد چغاله بادام بهره ببرید.
  • از آبغوره، سس بالزامیک یا آب نارنج به عنوان چاشنی این سالاد می توانید بهره ببرید.
  • در حالت کلی بهتر است این سالاد را به صورت تازه مصرف کنید؛ اما تا 12 ساعت هم امکان نگهداری سالاد چغاله بادام در یخچال وجود دارد.

فوت و فن های خوشمزه شدن سالاد بهاری چغاله بادام

آیا می توان از سس های آماده در تهیه این سالاد استفاده کرد؟

شما می توانید از انواع سس های آماده مانند سس هزار جزیره، سس ایتالیایی، سس ماست، سس سبزی و هر نوع سس دیگری که تمایل به مصرف آن دارید، بهره ببرید.

چرا کلم قرمز در سالاد چغاله بادام زبر و سفت می گردد؟

بافت کلم به طور کلی تا حدودی زبر است. هرقدر کلم تازه تر باشد بافت آن نرم تر است. پس حتما از کلم تازه بهره ببرید. ضمن اینکه بهتر است سالاد را حداقل یک ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید تا سس به بافت سالاد نفوذ کند. با این روش سالاد چغاله و کلم نرم و لذیذ خواهد شد.

منبع: افق کوروش
انتشار: 18 فروردین 1404 بروزرسانی: 18 فروردین 1404 گردآورنده: azatweb.ir شناسه مطلب: 2535

به "طرز تهیه سالاد چغاله بادام با 2 رسپی عالی و بهاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد چغاله بادام با 2 رسپی عالی و بهاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید