با مصرف این 7 ماده غذایی، آنفولانزا نمی گیرید

به گزارش مجله آزات وب، افراد زیادی با شروع فصل سرما یا همه گیر شدن آنفولانزا، سریعا واکسن تزریق می کنند تا جلوی ابتلا به این بیماری را بگیرند اما همیشه آسان ترین راه بهترین راه نیست.

با مصرف این 7 ماده غذایی، آنفولانزا نمی گیرید

آنفلوانزا بیماری ویروسی است که علائم آن کمی متفاوت با سرماخوردگی است و شامل اسهال، تهوع، احساس ضعف و سرما نیز می شود. اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری صد در صد کشنده ای نیست اما در گروه های آسیب پذیر مثل بچه ها، سالمندان، زنان باردار، افراد مبتلا به مسائل تنفسی و بیماران با نقص ایمنی ممکن است همراه با خطراتی باشد.

جدای از تزریق واکسن برای گروه های پرخطر، استفاده از 7 ماده غذایی برای بهبود علائم این بیماری و حتی پیشگیری از ابتلا به آن می تواند موثر باشد:

سیر

سیر یک آنتی بیوتیک طبیعی قدرتمند غنی از آنتی اکسیدان ها مانند آلیسین است که باعث تحریک سلول های سفید خون و تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. آنتی اکسیدان های موجود در سیر همچنین باعث جلوگیری از آسیب های رادیکال های آزاد به ساختار سلولی خواهد شد.

ماست های پروبیوتیک

پروبیوتیک ها باعث سلامت روده، پشتیبانی از سیستم ایمنی سالم و دفع عوامل بیماری زا از جمله سرماخوردگی و آنفلوانزا می شوند. علاوه بر افزایش فعالیت سیستم ایمنی، پروبیوتیک ها همچنین با تولید مواد ضدباکتری و کشتن و یا غیر فعال کردن باکتری ها، بیماری را درمان می کنند.

چای

نوشیدن چای طیف گسترده ای از مزایای سلامتی را به همراه دارد که یکی از آنها تقویت سیستم ایمنی بدن به خاطر وجود آنتی اکسیدان های قوی در چای است. اگر چای سبز را با عسل و لیمو بنوشید، همان خاصیت چای سیاه را برای درمان دارد، اما برعکس چای سیاه، به خواب لطمه ای نمی زند و باعث می شود خوابی عمیق به درمان بیماری شما کمک کند.

شکلات تلخ

شکلات تلخ سرشار از فلاوونوئیدها است. این آنتی اکسیدان که در بیشتر میوه ها و سبزیجات نیز وجود دارد با بسکمک از بیماری ها از راه تقویت سیستم ایمنی بدن مقابله می کند در واقع به نظر می رسد که شکلات تلخ بیشتر از مواد غذایی دیگر حاوی این آنتی اکسیدان ها است.

فلفل قرمز

میزان ویتامین ث موجود در این فلفل دو برابر مرکبات است و ثابت شده که مصرف میزان کافی ویتامین ث اگر چه نقش پیشگیری کننده ندارد اما طول دوره بیماری های ویروسی را کوتاه می کند.

آجیل

آجیل مقادیر زیادی ویتامین E دارد که ثابت شده این ویتامین یک آنتی اکسیدان قوی و دارای اثرات ضد التهابی برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن است.

ماهی قزل آلا

ماهی قزل آلا یک منبع غنی از اسیدهای چرب امگا 3 است که خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیگر بیماری های مزمن را از طریق کاهش فرآیند التهابی در بدن کم می کند ضمن این که منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن نیز می شود.

منبع: ایرنا

منبع: همگردی
انتشار: 10 بهمن 1398 بروزرسانی: 10 بهمن 1398 گردآورنده: azatweb.ir شناسه مطلب: 718

به "با مصرف این 7 ماده غذایی، آنفولانزا نمی گیرید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با مصرف این 7 ماده غذایی، آنفولانزا نمی گیرید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید