طرز تهیه انار پلو؛ غذای رنگی و خوشمزه یلدایی

به گزارش مجله آزات وب، خوراکی های شب یلدا را تهیه نموده اید اما ایده ای برای شام ندارید؟ نگران نباشید. اگر به غذاهای ترش یا ملس علاقه داشته باشید می توانید انار پلو را تهیه کنید. این غذا در شهرهایی مانند قزوین و شیراز به روش های مختلفی تهیه می گردد. انار پلوی شیرازی با قلقلی های گوشت چرخ نموده و انار پلوی قزوینی بدون گوشت تهیه می گردد. برای تزیین این غذا نیز می توانید از خلال پسته، گشنیز خرد شده و زعفران دم نموده بهره ببرید. برای آشنایی بیشتر با طرز تهیه انار پلو در این مقاله از خبرنگاران مگ همراه ما باشید.

طرز تهیه انار پلو؛ غذای رنگی و خوشمزه یلدایی

طرز تهیه انار پلو با مرغ

اگر به گوشت قرمز علاقه ندارید می توانید انار پلو را با مرغ آماده کنید. برای تهیه این غذا به یک ونیم ساعت زمان احتیاج دارید. در کنار این غذا می توانید دسر شب یلدا را نیز تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه انار پلو با مرغ

عنوانمیزان
فیله مرغ500 گرم
پیاز بزرگ2 عدد
زعفران دم نموده2 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده1 پیمانه
دانه انار1 پیمانه
برنج4 پیمانه
سیب زمینی میانه2 عدد
فلفل سیاه، قرمز، زردچوبه و نمکبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

مراحل تهیه انار پلو با مرغ

  • مرغ را بشویید. سپس به میزان مکعب های 2 در 2 برش دهید. پیاز را خلال کنید. مرغ را در ترکیب پیاز و ادویه قرار دهید. مواد را در یخچال بگذارید تا مرغ طعم دار گردد.
  • پیاز دیگر را با روغن تفت دهید. سپس تکه های مرغ را همراه با پیاز تفت دهید. گشنیز خرد شده و دانه های انار را به مرغ اضافه کنید و کمی تفت دهید. گاز را خاموش کنید.
  • میزانی آب در قابلمه بریزید و پس از به جوش آمدن برنج را درون آن بریزید. برنج را آبکشی کنید.
  • سیب زمینی ها را به صورت ورقه های نه چندان نازک برش دهید. میزانی روغن و زردچوبه درون قابلمه بریزید و سیب زمینی ها را کف قابلمه بچینید.
  • میزانی برنج روی سیب زمینی ها بریزید. یک لایه مواد سرخ شده روی برنج بریزید و مجدد میزانی برنج. این روند را آن قدر تکرار کنید تا مواد تمام شوند. درب قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد. پس از حدود یک ساعت غذای شما آماده است. نوش جان!

طرز تهیه انار پلو قزوینی

بجز آش شب یلدا، انار پلوی قزوینی نیز غذایی است که بدون گوشت تهیه می گردد. اما شما می توانید بسته به ذائقه خود از مرغ یا گوشت قرمز بهره ببرید.

مواد لازم برای تهیه انار پلو قزوین

عنوانمیزان
برنج2 پیمانه
دانه انار1.5 پیمانه
خلال پستهیک سوم پیمانه
گشنیز خرد شده1 پیمانه
کشمش پلویینصف پیمانه
پودر تخم گشنیزنصف قاشق چای خوری
زعفران دم نموده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم

مراحل تهیه انار پلو قزوینی

  • برنج را در آب خیس کنید. در این فاصله گشنیز خرد شده، کشمش پلویی، خلال پسته را همراه با میزانی ادویه تفت دهید.
  • در قابلمه ای میزانی آب بریزید و پس از جوش آمدن برنج را به آن اضافه کنید. پس از جوش خوردن برنج را آب کشی کنید.
  • میزانی روغن درون قابلمه بریزید. سپس برنج را به آن اضافه کنید. یک لایه از موادی که از قبل تفت داده اید را به برنج اضافه کنید. مواد تفت داده شده و برنج را لایه ای روی هم بریزید. درب قابلمه را بگذارید تا پلو دم بکشد. پس از 45 دقیقه غذای شما آماده است. نوش جان! می توانید برای تزیین غذا از خلال پسته یا برگ های ریحان بهره ببرید.

طرز تهیه انار پلو شیرازی

انار پلوی شیرازی با گوشت چرخ نموده تهیه می گردد. برای تهیه این غذا به قلقلی های کوچک احتیاج دارید.در ادامه به مواد لازم برای تهیه این غذا برای 4 نفر و طرز تهیه آن اشاره نموده ایم.

مواد لازم برای تهیه انار پلو شیرازی

عنوانمیزان
برنج4 پیمانه
دانه انار3 پیمانه
خلال پستهدوسوم پیمانه
گشنیز خرد شده2 پیمانه
کشمش پلویی1 پیمانه
گوشت چرخ نموده400 گرم
پیاز میانه1 عدد
کره2 قاشق غذاخوری
آرد نخود2 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز1 قاشق چای خوری
نمک، روغن و فلفل سیاهبه میزان لازم

مراحل تهیه انار پلو شیراز

  • پیاز را رنده کنید. سپس گوشت چرخ نموده، آرد نخود، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید. گوشت را خوب ورز دهید. سپس آن را به صورت توپ های کوچک در آورید و سرخ کنید.
  • در تابه ای میزانی روغن بریزید و دانه انار، کشمش پلویی، گشنیز خرد شده و ادویه ها را در آن تفت دهید.
  • در قابلمه ای میزانی آب بریزید و پس از جوش آمدن برنج را به آن اضافه کنید. پس از جوشیدن برنج آن را آبکشی کنید.
  • در قابلمه دیگر کمی روغن بریزید و میزانی برنج به آن اضافه کنید. چند قاشق از مواد تفت داده شده را روی برنج بریزید. مجدد لایه ای برنج روی مواد بریزید. این کار را آن قدر تکرار کنید تا برنج و مواد تفت داده شده به صورت لایه ای روی هم قرار بگیرند. می توانید برای جا افتادن قلقلی ها در نهایت آن ها را روی لایه آخر بچینید. درب قابلمه را بگذارید. پس از حدود 45 دقیقه انار پلو شیرازی شما آماده است. نوش جان!

سخن آخر؛ انار پلو از آن دست غذاهایی است که هرکس باید حداقل یک بار در طول زندگی خود آن را امتحان کند. این غذا طعم ملس و خوشمزه ای دارد و در کمتر از دو ساعت تهیه می گردد. بسته به ذائقه خود می توانید از گوشت مرغ یا گوشت چرخ نموده برای تهیه انار پلو بهره ببرید. اما اگر به مصرف گوشت علاقه ای ندارید نگران نباشید. انار پلوی قزوینی غذای یلدایی است که شما می توانید برای شب های سرد پاییز و زمستان آن را تهیه کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 26 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 26 اردیبهشت 1404 گردآورنده: azatweb.ir شناسه مطلب: 2552

به "طرز تهیه انار پلو؛ غذای رنگی و خوشمزه یلدایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انار پلو؛ غذای رنگی و خوشمزه یلدایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید