طرز تهیه سوفله موز به عنوان یک دسر خوشمزه

به گزارش مجله آزات وب، سوفله موز نوعی سوفله شیرین است که به عنوان دسر مورد استفاده قرار می گیرد. عطر و بوی موز در این دسر کاملا محسوس است و نیازی به افزودن طعم دهنده هایی مانند وانیل ندارد. نکته اصلی در تهیه سوفله، پف کردن آن است.

طرز تهیه سوفله موز به عنوان یک دسر خوشمزه

خبرنگاران | سرویس آشپزی - در تهیه سوفله به عنوان غذا، سبزیجات مختلف و انواع گوشت به کار می رود، اما سوفله به عنوان دسر با انواع میوه، شکلات و مربا تهیه می گردد. سوفله سیب زمینی و سوفله شکلات دو نوع از معروف ترین انواع سوفله هستند که قبلا با طرز تهیه آن ها آشنا شدید. سوفله موز نیز یکی از انواع سوفله دسری است که مواد اصلی مورد استفاده در تهیه آن تخم مرغ، شکر و موز هستند. در ادامه با طرز تهیه آن آشنا می شوید.

طرز تهیه سوفله موز

مواد لازم
موز رسیده2 عدد
شکر150 گرم
تخم مرغ6 عدد
نشاسته ذرت1 قاشق غذاخوری
کره برای چرب کردن قالب هابه میزان لازم
قالب مخصوص سوفله5 عدد
لیمو ترشنصف یک عدد

دستور تهیه:

  1. تخم مرغ ها را از یخچال خارج نموده و حدود 10 الی 15 دقیقه صبر کنید تا به دمای محیط برسند.
  2. فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  3. نشاسته ذرت را در ظرفی ریخته، یک قاشق غذاخوری آب به آن اضافه نموده و نشاسته را در آب حل کنید.
  4. لیمو را از وسط به دو نیم تقسیم نموده، نیمی از آن را برای تهیه سوفله نگه دارید و نیم دیگر را برای مصارف بعدی در یخچال بگذارید.
  5. آب نیمی از لیمو را در فنجان بریزید و هسته های آن را جدا کنید.
  6. موز ها را پوست گرفته و همراه با آب لیمو در مخلوط کن بریزید. مخلوط کن را روشن کنید تا موز ها له شوند، سپس نشاسته ذرت حل شده در آب را به آن اضافه نموده و چند ثانیه دیگر مخلوط کن را روشن کنید تا مواد یکدست شوند. پس از مخلوط کردن مواد باید مایه ای به شکل زیر حاصل گردد.
  7. سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا نموده و در دو ظرف جداگانه بریزید.
  8. شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه نموده و به یاری همزن برقی با سرعت بالا بزنید تا سفیده پف نموده و آهاری گردد.
  9. 1/4 از سفیده تخم مرغ را به مخلوط موز اضافه نموده و با لیسک به آرامی فولد کنید. سپس بقیه سفیده را در چند نوبت اضافه و فولد کنید تا مواد کاملا مخلوط شده و یکدست شوند.
  10. قالب های مخصوص سوفله را که معمولا ظروف تک نفره گرد و کوچکی هستند و با نام رمکین شناخته می شوند، با کره چرب کنید و مقداری پودر شکر در ظرف ها بپاشید تا سطح داخلی آن ها کاملا با شکر پوشانده گردد.
  11. مایه سوفله را در قالب ها بریزید، به گونه ای که قالب ها کاملا با مایه پر شوند.
  12. قالب ها را در فری که از قبل گرم شده قرار دهید و 10 الی 14 دقیقه صبر کنید تا سوفله موز پخته و آماده گردد.

ذکر چند نکته در تهیه سوفله موز

  • هرگز سفیده و مخلوط موز را هم نزنید بلکه آن را فولد کنید. یعنی به صورت دورانی و با استفاده از لیسک به آرامی مخلوط کنید. هم زدن باعث می گردد، پف تخم مرغ بخوابد و سوفله پس از پختن در فر پف نکند.
  • در کل زمان پخت سوفله، درب فر را باز نکنید، باز کردن درب فر در حین پخت باعث می گردد سوفله پف نکند.
  • در صورتی که دوست ندارید سوفله پف کند، وسط مایه آن یک چاقو فرو کنید تا پف آن بخوابد.
  • سوفله را معمولا در قالب مخصوص آن (رمکین) سرو می نمایند و به صورت اصولی سوفله باید پف کند و از لبه های قالب، بالا بزند. برای جلوگیری از سرریز شدن مایه سوفله به هنگام پف کردن، با فویل یا کاغذ روغنی نواری بلندتر از قالب سوفله درست نموده و دور قالب بپیچید.

در این مطلب با طرز تهیه سوفله موز آشنا شدید، شما نیز به همین راحتی می توانید یک دسر ساده و خوشمزه در منزل درست نموده و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. شما چه دسر دیگری را پیشنهاد می کنید؟ نظرات و تجربیات خود را در انتهای این صفحه در قسمت ارسال نظر با ما و سایر مخاطبان خبرنگاران به اشتراک بگذارید.

منبع: ستاره
انتشار: 30 اسفند 1399 بروزرسانی: 30 اسفند 1399 گردآورنده: azatweb.ir شناسه مطلب: 1625

به "طرز تهیه سوفله موز به عنوان یک دسر خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوفله موز به عنوان یک دسر خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید