طرز تهیه فتوچینی آلفردو با سس کفیر
به گزارش مجله آزات وب، پاستا غذای فوق العاده خوشمزه و نسبتا ساده ای است. این غذا به دلیل مدت زمان پخت کوتاهش عصای دست افرادی است که فرصت زیادی برای پخت و پز ندارند و در نتیجه بارها آن را در لیست غذایی ماهانه خود قرار می دهند. همین امر، باعث شده است که در پخت پاستا احتیاج به ایجاد تنوع و نوآوری بیشتری داشته باشیم تا طعم آن تکراری و خسته کننده نشود.
با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید.
در این دستورپخت، فتوچینی آلفردو با سس کفیر را معرفی خواهیم کرد. سس آلفردو معمولا با شیر یا خامه تهیه می گردد اما شما در این جا با استفاده از نوشیدنی کفیر طعم متفاوتی به فتوچینی خواهید بخشید. کفیر نوعی نوشیدنی است که از تخمیر دانه های کفیر در شیر یا آب ایجاد می گردد، خاصیت پروبیوتیک دارد و در کنار خواص بی شمارش طعم جدید و بی نظیری به فتوچینی آلفردو با سس کفیر خواهد داد. طرز تهیه این غذا مشابه سایر پاستاهایی است که تاکنون با آن ها روبرو شده اید؛ بنابراین وقت را تلف نکنید و هرچه سریع تر دست به کار شوید.
-
مواد لازم برای تهیه فتوچینی آلفردو با سس کفیر
سینه مرغ گریل شده دو عدد
پاستا فتوچینی 400 گرم
نوشیدنی کفیر کاله یک دوم پیمانه
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
سیر(خرد شده) دو حبه
آرد سه قاشق غذاخوری
آب مرغ یک پیمانه
پودر پنیر پارمسان کاله یک دوم پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
ریحان تازه به مقدار لازم
-
طرز تهیه فتوچینی آلفردو با سس کفیر
مرحله اول
برای تهیه فتوچینی آلفردو با سس کفیر ابتدا یک قابلمه بزرگ انتخاب نموده، آن را پر از آب کنید و روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد. فتوچینی ها را در آب جوش بریزید تا خوب بپزند. زمان مورد احتیاج برای پخت فتوچینی بین 10 تا 15 دقیقه است.
فتوچینی ها را آب کش کنید و در قابلمه مناسبی کنار بگذارید.
مرحله دوم
ماهیتابه ای را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و روغن زیتون را در آن گرم کنید، سپس سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. یک تا دو دقیقه آن را روی گاز هم بزنید تا معطر گردد.
مرحله سوم
آرد را به سیر اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با روغن مخلوط گردد. سپس آب مرغ را به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم
سس آلفردو را به تدریج هم بزنید تا یک دست گردد. پس از اینکه سس کمی غلیظ شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله پنجم
پودر پنیر پارمسان کاله را با سس مخلوط کنید، سپس نوشیدنی کفیر کاله را به آن اضافه کنید و سس را به تدریج هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. این سس به مرور زمان غلیظ و غلیظ تر می گردد. در این مرحله با مقدار نمک و فلفل مورد علاقه خود سس آلفردو با کفیر را مزه دار کنید.
مرحله ششم
سس آلفردو با کفیر را روی فتوچینی هایی که از قبل پخته و آماده نموده بودید بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا فتوچینی آلفردو با سس کفیر شما آماده گردد.
مرحله هفتم
فتوچینی آلفردو با سس کفیر را در بشقاب مورد نظر خود بریزید و مقداری از سینه مرغ گریل شده را روی آن قرار دهید. سپس با ریحان تازه روی بشقاب را تزیین کنید. غذای شما آماده سرو است.
منبع: کتاب کاله