طرز تهیه مربای تمشک خانگی
به گزارش مجله آزات وب، برای درست کردن مربای تمشک خوشمزه ابتدا شکر را با آب درون یه قابلمه لعابی بریزید و بگذارید تا قوام بیاد. سپس تمشک را به شکر قوام آمده اضافه کنید...

به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک
مواد لازم:
تمشک:نیم کیلو
شکر:700 گرم
آب:2 لیوان
تهیه مربای تمشک
ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر غلیظ شود.
بعد تمشک را داخل شهد غلیظ شده بریزید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد.سپس شعله را خاموش کنید تا مربا سرد شود .
مربای آماده را داخل ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
اگر هم بخواهید از آن شربت تهیه کنید باید مقدار شکرتان را بیشتر کنید.
نکات تکمیلی در مورد مربای تمشک
مربای تمشک جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
مربای تمشک را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
منبع: جام جم آنلاین