طرز تهیه سان چوی بو، غذای خوشمزه چینی
به گزارش مجله آزات وب، سان چوی بو یک غذای خوشمزه چینی است که با ذائقه ایرانی های عزیز هم سازگاری دارد.
با ما همراه باشید و با تورهای چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
به گزارش،در گزارش زیر طرز تهیه سان چوی بو، غذای خوشمزه چینی را به شما آموزش می دهیم.
سان چوی بو
کاهو پیچ درشت یک عدد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
پیازچه 4 عدد، ورقه ورقه
مرغ چرخ نموده 500 گرم
هویج کوچک یک عدد، رنده شده
کدوی کوچک یک عدد، رنده شده
فلفل دلمه ای قرمز یک عدد، نگینی ریز
کنسرو ذرت 125 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
کاهو را برگ برگ نموده و برگ های درشت آن را حداقل یک ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
روغن را در یک تابه نچسب روی شعله میانه داغ نموده و پیازچه ها را یک دقیقه در آن تفت دهید.
حرارت را زیاد نموده و مرغ را اضافه کنید. 4 تا 5 دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ گردد.
در صورت احتیاج اندکی روغن مایع اضافه کنید.
هویج، کدو، فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه نموده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید.
در صورت تمایل یکی، دو قاشق آبلیمو اضافه نموده و نمک و فلفل آن را مقدار کنید.
برگ های کاهو را شسته و خشک کنید.
از مایه مرغ و سبزی ها داخل برگ های کاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو کنید.
1. در نوع کلاسیک این خوراک از نوعی سس چینی استفاده می گردد که مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
2. می توانید مانند ساندویج مایه داخل کاهو را با گوجه و خیارشور همراه کنید.
منبع:پارسینه
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان