طرز تهیه سوفله سیب زمینی همراه ویدیو
به گزارش مجله آزات وب، حرف اول و آخر خوشمزگی طعم برخی از غذاها را سسی که در مراحل پخت آماده می کنیم، می زند. در حقیقت طعم دهنده اصلی بیشتر این سس ها چیزی نیست جز خامه که با بافت لطیف و طعم مخصوصش غذا را لذیذ تر می نماید. سوفله یکی از همین غذاهاست که می گردد با مرغ، گوشت یا فقط سیب زمینی تهیه اش کرد. این بار می خواهیم طرز تهیه سوفله سیب زمینی را به شما آموزش دهیم. همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه سوفله سیب زمینی
- قارچ 200 گرم
- پنیر گودا خرید آنلاین 100 گرم
- کره 50 گرم
- آرد دو قاشق غذاخوری
- شیر خرید آنلاین یک دوم پیمانه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- پودر سیر یک قاشق چای خوری
- خامه خرید آنلاین یک دوم پیمانه
- پودر سوخاری به مقدار لازم
- رزماری به مقدار لازم
طرز تهیه سوفله سیب زمینی
مرحله اول
برای آغاز سیب زمینی را بعد از شستن، پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید. می توانید از یک تخته یاری بگیرید تا سیب زمینی ها یکدست شوند و یکی خیلی قطور نگردد و یک خیلی نازک!
مرحله دوم
قارچ را هم بعد از شست وشو مثل سیب زمینی ها روی تخته به صورت حلقه ای خرد کنید.
مرحله سوم
در این مرحله سراغ پنیر گودا بروید و با رنده ریز پنیر را رنده کنید.
مرحله چهارم
کره را داخل تابه بیندازید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب گردد. حالا دو قاشق غذاخوری آرد را به کره اضافه کنید و به یاری ته قاشق آرد را در کره حل کنید تا گوله نگردد. بعد از کمی تفت دادن، شیر را اضافه کنید و آغاز کنید مدام هم بزنید تا مایه به غلظت خاصی رسیده و قوام پیدا کند. همچنان که تابه روی حرارت ملایم است، نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن آن ها حرارت را خاموش کنید و خامه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. غلظت سس سوفله نه باید آنقدری باشد که به قاشق بچسبد و نه خیلی رقیق باشد.
مرحله پنجم
حالا ظرفی که می خواهید داخل آن سوفله درست کنید را انتخاب کنید. به مقدار دو تا سه قاشق غذاخوری ته ظرف سس بریزید و پخش کنید. مقدار سس به مقدار ظرف تان بستگی دارد، بنابراین به مقدار ای ته ظرف را سس بپوشاند، سس بریزید.
مرحله ششم
حالا سیب زمینی ها را روی سس بچینید. قارچ را هم به ترتیب روی سس بچینید. دوباره به مقدار ای که قارچ ها را بپوشاند یک لایه سس روی قارچ ها بریزید و پنیر گودای رنده شده را روی سس بپاشید.
مرحله هفتم
یکبار دیگر همین مراحل را تکرار کنید؛ یعنی به ترتیب یک لایه سیب زمینی، قارچ، سس و پنیر رنده شده بریزید. مقداری پودر سوخاری روی پنیر بپاشید و بعد از چیدن چند برگ رزماری، ظرف را به مدت 20 دقیقه داخل فر با دمای 160 درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از 20 دقیقه سوفله سیب زمینی آماده است. نوش جان!
منبع: کتاب کاله