چای بلومینگ چیست
به گزارش مجله آزات وب، چای بلومینگ ؛ چای شکوفه یا گل چای ترکیبی از چای و گل است.
به گزارش ، چای بلومینگ یک چای آنتی اکسیدانی عالی است، با مزایایی که شامل تقویت سوخت و ساز بدن، محافظت از پوست، جلوگیری از بیماری های مزمن مانند سرطان، کاهش استرس، بهبود سلامت قلب، تحریک عملکرد شناختی و کاهش التهاب است. همچنین در معالجه بیماری تنفسی، تقویت بینایی و هضم خوب یاری می نماید.
چای شکوفه یا گل چای ترکیبی از چای و گل است. به طور خاص تر، چای سفید سوزن نقره ای و چای سبز، چای اولونگ، گل، شکوفه ها و یا غنچه های تازه یک گل است این گل میتواند متفاوت باشد گاهی گل یاس است گاهی رز یا گل آمانته، لیلی و اسمانتوس با هنرمندی به شکل ماهرانه ای به هم پیچیده میشوند و به شکل توپ در می آیند تا در نهایت وقتی مصرف نماینده چای را استفاده کرد توپ به شکل گل باز گردد، معمولا هنرمندان با دست های خود هر عدد چای را داخل الیاف نخی قرار میدهند. چای بلومینگ هنگامی که در یک قوری شیشه ای در آب گرم قرار گرفته است، غوطه ور می گردد و گل شکوفا می گردد، جلوه زیبایی بی نظیری ایجاد می نماید، ضمن اینکه مزایای سلامتی هر دو مؤلفه این بسته را نیز به همراه دارد.
این نوشیدنی بی نظیر ریشه در چین دارد، جایی که به طور سنتی برای طیف عظیمی از شرایط پزشکی مورد استفاده قرار گرفته است. چای بلومینگ به دلیل حضور زیاد کاتچین ها، فلاونوئید ها، اسید های آمینه و سایر آنتی اکسیدان ها فواید سلامتی زیادی دارد:
چای بلومینگ ریشه در چین دارد
چای بلومینگ برای افراد بسیار مفید است.
افزایش متابولیسم و کاهش وزن:
مقدار کافئین موجود در چای سبز، به تقویت سوخت و ساز بدن یاری می نماید که توسط تعدادی از مواد مغذی دیگر تهیه شده است که می تواند به بهینه سازی عملکرد های بدن یاری کند. چای بلومینگ همچنین باعث کاهش وزن می گردد و باعث می گردد چای بلومینگ برای افرادی که سعی در کاهش وزن خود دارند، یک انتخاب محبوب باشد.
چای بلومینگ سرشار از آنتی اکسیدان است:
کاتچین ها و فلاونوئید های موجود در چای سبز برای داشتن توانایی جستجوی رادیکال های آزاد و خنثی کردن آن ها قبل از ایجاد بیماری مزمن، استرس اکسیداتیو یا التهاب در بدن، مفید هستند. این باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد.
مراقبت از پوست:
پلی فنولیک ترکیبات به ویژه برای سلامتی پوست مفید هستند. آن ها نه تنها رشد مجدد سلول های جدید را تحریک می نمایند بلکه از تجزیه کلاژن و سایر سلول های پوستی که منجر به ایجاد چین و چروک و لکه های سنی می شوند نیز جلوگیری می نمایند. چای بلومینگ می تواند تا حدودی از پوست شما در برابر اشعه ماوراء بنفش محافظت کند و علائم پیری و آسیب آفتاب را کاهش دهد.
پتانسیل ضد سرطان:
اثرات ضد جهش زا چای سبز بسیار مورد قبول و شناخته شده است و ظرفیت آنتی اکسیدانی این چای غیرقابل انکار است. براساس گفته های مرکز سرطان (Memorial Sloan Kettering)، تعدادی از مطالعات صورت گرفته در چین می گویند که مصرف چای سبز ممکن است اثر محافظتی در برابر سرطان روده عظیم و معده داشته باشد.
چای بلومینگ استرس را تسکین می دهد:
متعادل کردن هورمون های استرس و فراهم کردن آرامش با چای بلومینگ، هم در تهیه و هم در مصرف آن، آسان است! کاتچین ها و پلی فنول ها به تعادل مجدد سطح هورمون و القای احساس آرامش یاری می نمایند، در حالی که تجربه زیبایی شناختی تماشای گل چای شکوفنده در حال باز شدن به خودی خود نوعی مراقبه است!
چای بلومینگ سلامت قلب را بهبود می بخشد:
چای بلومینگ با کاهش سطح کلسترول بد، که در عروق و رگ های خونی رسوب می نماید و منجر به تصلب شرایین و سایر عوارض قلبی عروقی می گردد به بهبود سلامت قلب یاری می نماید.
چای بلومینگ سلامت تنفس را بهبود می بخشد:
اگر از سرفه، سرماخوردگی یا احتقان رنج می برید، چای بلومینگ می تواند به سرعت مخاط را قطع نموده و التهاب موجود در دستگاه تنفسی شما را از بین ببرد. این به سهولت در برطرف علائم یاری می نماید، در حالی که خواص ضد میکروبی و ضد باکتریایی چای سبز عامل بیماریزای اساسی ایجاد نماینده را هدف قرار می دهد.
چای بلومینگ هضم را بهبود می بخشد:
اگر از انواع چای گل شکوفنده استفاده می کنید، از تقویت گوارشی که گل می تواند به شما بدهد بهره مند می شوید. چای بلومینگ به تسکین درد و سفتی در معده و بهبود جذب مواد غذایی و تسکین علائم یبوست، دل درد، نفخ شکم یاری می نماید.
چای بلومینگ درد و التهاب را کاهش می دهد:
ماهیت ضد التهابی و ضد درد چای سبز به خوبی شناخته شده است، به این معنی که این چای می تواند به درد مزمن، آرتروز، نقرس، سردرد، بواسیر و اختلالات مفاصل یاری کند، در عین حال برای افرادی که از آسیب، جراحی یا بیماری طولانی مدت نیز بهبود می یابند، یاری می نماید.
تقویت بینایی:
انواع چای بلومینگ به لطف داشتن ویتامین A و سایر ترکیبات فعال، به بینایی یاری می نماید. این آنتی اکسیدان می تواند با از بین بردن رادیکال های آزاد اکسیداتیو ناشی از استرس، از تخریب ماکولا جلوگیری نموده و از آغاز آب مروارید پیشگیری کند.
در اینجا یک فرایند ساده برای تهیه چای شکوفنده یا چای بلومینگ وجود دارد. به دستورالعمل زیر نگاهی بیندازید.
مواد لازم:
1 بسته چای بلومینگ
1 قوری شیشه ای شفاف (می توانید شکوفه گل را ببینید!)
4 فنجان آب
1 قاشق غذاخوری عسل یا شکر ارگانیک (در صورت لزوم)
برای تهیه چای بلومینگ یا گلدار، دسته چای بلومینگ را درون قوری قرار دهید.
در همین حال، آب را در یک کتری بجوشانید.
آب را درون قوری بریزید.
اجازه دهید مخلوط به مدت 3-5 دقیقه بماند تا بسته نرم گردد و گل شکوفه آن آشکار گردد.
بگذارید مخلوط 2-3 دقیقه دیگر بماند.
چای (نه گل آن را) را درون فنجان ها بریزید.
عسل یا شکر را طبق سلیقه اضافه کنید و لذت ببرید!
بسته به نوع گل مورد استفاده در بسته، ممکن است عوارض جانبی چای بلومینگ را تجربه کند. همچنین، چای سبز که برای بسته بندی استفاده می گردد، سرشار از کافئین است ممکن است عوارض جانبی خاصی داشته باشد.
سردرد
عصبی بودن
اضطراب
ناراحتی معده
اسهال
تحریک پذیری
ضربان قلب نامنظم است
اطمینان حاصل کنید که این چای در حد اعتدال مصرف می گردد.
علاوه بر این، پنج نوع متداول گل در چای بلومینگ نیز ممکن است بعضی از عوارض جانبی دیگر را که باید در نظر گرفته گردد به همراه داشته باشد.
گل یاس: افرادی که به یاس حساسیت دارند ممکن است در صورتی که این گل انتخابی در چای بلومینگ باشد، درماتیت تماسی را تجربه نمایند. واکنش همچنین می تواند شامل ناراحتی معده، سرگیجه، حالت تهوع یا استفراغ باشد.
گل زنبق: گرده این گل یک آلرژن بسیار رایج برای افراد است و اگرچه مقدار کمی گرده در چای شکوفه وجود دارد، می تواند منجر به مسائل تنفسی، عطسه، خارش و تحریک پوست، دهان یا چشم گردد.
گل اسمانتوس: در حالی که دارو های سنتی چینی استفاده از اسمانتوس را در دوران بارداری توصیه می نماید، اما توسط FDA و سایر تنظیم نماینده های بین المللی برای زنان باردار و شیرده هشدار داده می گردد. قبل از افزودن چای شکوفنده اسمانتوس به رژیم غذایی خود با پزشک خود صحبت کنید.
گل جعفری: این نوع گل ممکن است باعث خارش، تورم، سوزش پوست، مشکل در تنفس یا سرگیجه گردد، اما این معمولاً فقط در صورت مصرف در غلظت های بسیار زیاد ایجاد می گردد.
منبع: بیتوته
انتهاای پیغام/
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان